Trimsalon
Buddies

Veel gestelde vragen in de trimsalon:


Ik heb een kortharige hond kan deze ook terecht in de trimsalon?
Jazeker, kortharige honden zijn uiteraard ook van harte welkom in de trimsalon. Ze kunnen flink verharen, zo kunnen we de verhaar periode versnellen zodat u niet onnodig lang veel haren in huis blijft vinden.

Op welke leeftijd kan een pup voor het eerst getrimd worden?
Het beste is om uw pup op een jonge leeftijd te laten trimmen. Wacht hier niet te lang mee, omdat dit ook bij de socialisatie van uw pup hoort. Wacht u te lang voor de eerste trimbeurt, met als gevolg klitten, dan is dit geen eerste leuke ervaring met de trimsalon. Maak een afspraak voor een gratis kennismaking (tot 4 maand, let op! dit is geen behandeling) en een vervolg afspraak voor een puppy behandeling (prijs verschilt per ras).

Kan mijn hond tijdens de wintermaanden getrimd worden?
Natuurlijk kan een hond ook getrimd worden als het buiten wat kouder is. De meeste mensen wachten met het brengen van de hond tot het weer wat warmer is, met gevolg dat de hond klitten krijgt of de vacht zelfs vervilt is. In het ergste geval moet uw hond kort geschoren worden. Trimmen betekent ook niet alleen het “kort knippen”  van uw hond, tijdens de wintermaanden kunt u er ook voor kiezen om het haar wat langer te laten. Ook kunt u er voor kiezen om uw hond alleen netjes bij te werken en hem een borstelbeurt, kambeurt, ontklitbeurt of een was- en fohnbeurt te geven.

Kan ik ook alleen voor nagels knippen terecht in de trimsalon?

Ja, ook voor alleen de nagels knippen kunt u bij mij terecht.

Wat zijn de kosten van een gehele trimbeurt?
De kosten zijn verschillend per dier. Voor de tarieven klik hier

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via een betaalverzoek (deze wordt verstuurd via whatsapp wanneer de behandeling klaar is), contant of overmaken.
Pinnen is niet mogelijk.

Mag ik bij de trimbeurt aanwezig zijn? (hond)
In principe niet. Het probleem van uw aanwezigheid als baasje is namelijk dat de hond hierdoor heel erg afgeleid is en graag naar het baasje toe wilt. Dit bemoeilijkt de trimbeurt waardoor deze onnodig lang gaat duren en meer stress kan veroorzaken. bij katten is het gewenst dat de eigenaar bij de behandeling blijft.

Ik doe een opleiding Dierenverzorging/ Trimopleiding kan ik stage lopen bij Trimsalon Buddies?
Op dit moment zijn er geen stageplekken beschikbaar.